Bli medlem i Huseiernes Landsforbund, få 30% rabatt hos Modum sikkerhetssenter

BLI MEDLEM I HUSEIERNES LANDSFORBUND    

Fast gjennomgående rabatt på 30% på alle Modums produkter for medlemmer av Huseiernes Landsforbund.

NB! Når du handler som medlem her er det viktig at du ved betaling/checkout skriver inn din rabattkode i rabattkodefeltet, samt ditt medlemsnummer i Huseierne i kommentarfeltet. Takk!

 

MODUM BRANNSTIGER 30% RABATT

 

Den originale Modum stigen er et helnorsk produkt som kom ut på det norske markedet for over 30 år siden. Modum stigen produseres i dag i Danmark som betyr god dansk kvalitet og design. Produktet har teknisk godkjenning fra Sintef Byggforsk i Norge og tilsvarende godkjenninger i Europa, USA og Japan. Modum stigen er den mest kjente og mest brukte utfellbare brannstigen i Norge og det monteres årlig ca 5000 slike utfellbare utfellbare brannstiger på eneboliger, rekkehus, boligblokker osv.

Vi som jobber med produktet til daglig og har levert og montert Modum brannstiger i over 30 år, vet hvor viktig det er å finne løsninger som er lette å bruke for alle aldersgrupper. Uten ekstra kostnad for kunden, sørger vi for gode og trygge løsninger tilpasset hvert enkel bolig.

 
KLIKK HER FOR Å BLI MEDLEM >>

 

LEILIGHETSPAKKER

Til leilighetspakken kan Modum Sikkerhetssenter tilby følgende:

 Kjøp 1. Liten brannpakke her >>

 

Kjøp 2. Mellom brannpakke her >>

 

Kjøp 3. Stor brannpakke her >>

 

Ved salg av alle produktene inkl. leilighetspakker skal maks pris på frakt være kr 290,-

 

VIKTIG MELDING

Når du handler som medlem her er det viktig at du ved betaling/checkout skriver inn din rabatt kode i rabattkodefeltet, samt ditt medlemsnummer i Huseierne i kommentarfeltet. Takk!

 

Alle priser er inkl. mva.

 
KLIKK HER FOR Å BLI MEDLEM >>